Meer me-time, hoe doen wij dat?! Lees snel onze 3 tips!


Het huishouden, een must, maar daarom niet ons favoriete tijdverdrijf. Om het allemaal wat vlotter te laten verlopen en tijd over te hebben voor dingen die we wel graag doen, hebben we alledrie een tip voor jou die we zelf al enige tijd toepasssen.


De tip van Ellen


Ik kocht een jaar geleden een strijkrobot en een steamer als aanvulling op mijn traditionele strijkplank (die ik niet graag uithaal). Op een kleine 10 minuten strijkt mijn robot een hemd, een T-shirt of een kleedje en ik doe gewoon lekker iets anders. Ik heb er een van rond de 50 euro maar dat is hij 100% waard 😁.

gif

 

De tip van Ilke


We blijven in de robot sfeer met mijn tip. Een stofzuig/dweil robot, wat een geweldige uitvinding! Snel alles omhoog zetten en de robot doet de rest. Is het zo goed als dat je het zelf doet, nope spijtig genoeg niet, maar als je snel een net gevoel wil is dit perfect! Zeker als je twee honden, drie kinderen en een man hebt zoals ik 😜.

gif

 

De tip van Elke


Ik houd van lekker en gezond eten en voor mij is koken al een beetje me-time, maar ik heb niet elke dag evenveel tijd. Daarom heb ik gekozen voor een weekmenu zodat ik nog wat kan me-timen met mijn vriendinnen erna 🤗 (en mijn kinderen ook eens wat anders eten dan frietjes met curryworst 🙈). Ik deel graag enkele van mijn favorietjes. Klik om te zien welke dat zijn.

favoriet 1 favoriet 2


gif